Amesteca faina cu nuca de cocos.
Amestecă făina cu nuca de cocos, zahărul, zahărul vanilat, praful de copt și sarea într-un castron mai larg. Fă o gropiță în mijloc cu lingură și toarnă zeama din compotul de ananas și uleiul. Amestecă totul pana se omogenizeaza. Poți turna acest aluat în forme de brioșe mici sau chiar într-o tavă de chec.
(eu am facut doua checuri).
Taiem ananasul si nectarinele si le punem deasupra peste compozitia de chec (o tava ), taiem ciocolata si punem peste cealalta compozitie ( a doua tava ). Lasă-le să se coacă timp de 30-40 de minute și apoi scoate-le și lasă-le la răcit. Sunt perfecte la o ceașcă de cafea dimineața sau la un ceai fierbinte înainte de culcare.
Poftă bună!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii