autor:

rodica zelenco

» » Dulciuri diverse

Chec cu branza

Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodica zelenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
500gr branza de vaci dulce,2 linguri faina,4 galbenusuri,100gr zahar pudra lapte, coaja de la lamie,100grde zahar tos.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca 500gr de branza cu 2 ling. de faina, 4 galbenusuri si 100gr de zahar pudra, si se adauga treptat laptele, abusurile batute bine spuma si 100 gr zahar se amesteca cu branza si cu coaja de lamaie, dupa care se pune in cuptor bine incins. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic

Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic

Se pregateste o forma de copt, pentru chec, dar mai mica. Daca aveti o forma de chec mai mare, recomandat

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

-Se curăță, se spală ceapa verde, ardeiul, pătrunjelul și se taie toate mărunt. -Se amestecă

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    tibstein (Bucatar) , 17 decembrie 2010

    Pai o data se amesteca 500 g brinza cu 100 g zahar pudra,faina ,oua, etc. dupa care iarasi se amesteca brinza cu celalalt zahar (tos),ca nu mai pricepe nimeni nimic din brinza asta de reteta.

  • Fara foto

    claudia , 14 decembrie 2009

    la ingrediente nu este trecuta cantitatea de lapte

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500gr branza de vaci dulce,2 linguri faina,4 galbenusuri,100gr zahar pudra lapte
  • coaja de la lamie,100grde zahar tos.

Raporteaza reteta

tibstein (Bucatar)

Pai o data se amesteca 500 g brinza cu 100 g zahar pudra,faina ,oua, etc. dupa care iarasi se amesteca brinza cu celalalt zahar (tos),ca nu mai pricepe nimeni nimic din brinza asta de reteta.

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Crema de Vanilie cu Frisca Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate continuu pana se ingroasa. Se ia

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cornuri bicolore Cornuri bicolore

Preparare: Din lapte, drojdie, 50 gr zahar si 4 lg de faina, am facut o maia pe care am lasat-o sa creasca, apoi am adaugat ouale batute

22 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Zefir cu gust de fructe