Intr-un vas punem uleiul cu zaharul si le amestecam putin.
Turnam apa minerala, laptele de soia si mixam la viteza mica pana ce zaharul se topeste.
Incorporam faina treptat, pe care o cernem mai intai.
Adaugam esenta de rom, coaja rasa de portocala si anasonul.
La final punem cacaoa si mixam bine.
Ungem doua tavi cu margarina si le tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitie in ambele tavi in mod egal.
Rupem cativa miezi de nuca si ii presaram deasupra.
Introducem tavile in cuptorul incins si primele 5 minute dam focul cuptorului mai tare.
Reglam apoi o temperatura potrivita si le mai lasam la copt cam 35 de minute.
Cand sunt gata, scoatem checurile, le lasam sa se raceasca apoi servim.
Este foarte foarte pufos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii