Intr-un vas punem uleiul cu zaharul si le amestecam putin.
Turnam apa minerala, laptele de soia si mixam la viteza mica pana ce zaharul se topeste.
Incorporam faina treptat, pe care o cernem mai intai.
Adaugam esenta de rom, coaja rasa de portocala si anasonul.
La final punem cacaoa si mixam bine.
Ungem doua tavi cu margarina si le tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitie in ambele tavi in mod egal.
Rupem cativa miezi de nuca si ii presaram deasupra.
Introducem tavile in cuptorul incins si primele 5 minute dam focul cuptorului mai tare.
Reglam apoi o temperatura potrivita si le mai lasam la copt cam 35 de minute.
Cand sunt gata, scoatem checurile, le lasam sa se raceasca apoi servim.
Este foarte foarte pufos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii