Ouale(de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul, pana acesta din urma se topeste.
Adaugam iaurtul si uleiul.
Apoi punem laptele si esenta.
Faina o amestecam cu praful de copt, apoi, treptat, o adaugam in compozitie.
La urma punem cacaoa si mai mixam pana o incorporam.
Ungem o tava de chec cu unt si turnam compozitia in ea.
Ciocolata o taiem bucatele, dar nu foarte mici.
Capsunile le spalam, indepartam coditele apoi le taiem feliute.
Pe mijlocul checului asezam feliute de capsuni, iar deasupra punem bucatele de ciocolata.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita, 160-170 de grade.
Lasam checul pana este copt bine (facem testul cu scobitoarea).
Cand este gata, il scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca apoi putem servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii