Amesteci faina cu praful de copt si adaugi ouale batute, untul moale si cascavalul ras, Incorporezi apoi si laptele si ceapa tocata si potrivesti gustul de sare si piper. Tornicompozitia intro tava de cozonac unsa cu unt si tapetata cu faina si o dai lacuptor la foc potrivit pt 50 min. Dupa ce sa copt il lasi sa se raceasca, apoi il tai felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii