autor:

Fara foto

» » Aperitive

chec cu castraveti si parmezan

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Ingrediente
250 gr castraveti, 100 gr parmezan ras, 200 gr faina, 3 oua, 100 gr cascaval ras, un praf de copt, 100 ml ulei de masline, 100 ml lapte, busuioc proaspat taiat marunt, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Castravetii spalati se dau pe razatoare, se bat ouale cu uleiul, laptele, sarea si piperul, se adauga praful de copt amestecat cu faina, cascavalul ras, busuiocul si castravetii. Se toarna in forma de chec tapetata cu unt si faina si se coace 50 minute. La servire se presara cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "chec cu castraveti si parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Flori de dovlecei pane

Flori de dovlecei pane

Florile de dovlecei se spala, se curata de pistil si eventualele frunzulite. Se pregateste compozitia

9 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
ciuperci umplute

ciuperci umplute

Se rup cotoarele ciupercilor si se taie cuburi mici, apoi se taie la fel si rosiile si se amesteca

7 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 gr castraveti
  • 100 gr parmezan ras
  • 200 gr faina
  • 3 oua
  • 100 gr cascaval ras
  • un praf de copt
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 ml lapte
  • busuioc proaspat taiat marunt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Bruschete cu rosii si ardei