autor:

Fara foto

» » Aperitive

chec cu castraveti si parmezan

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Ingrediente
250 gr castraveti, 100 gr parmezan ras, 200 gr faina, 3 oua, 100 gr cascaval ras, un praf de copt, 100 ml ulei de masline, 100 ml lapte, busuioc proaspat taiat marunt, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Castravetii spalati se dau pe razatoare, se bat ouale cu uleiul, laptele, sarea si piperul, se adauga praful de copt amestecat cu faina, cascavalul ras, busuiocul si castravetii. Se toarna in forma de chec tapetata cu unt si faina si se coace 50 minute. La servire se presara cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "chec cu castraveti si parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu spanac si branza de vaci

Rulada cu spanac si branza de vaci

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi copti cu sunca si cascaval

Cartofi copti cu sunca si cascaval

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. se scobeste interiorul cu o linguritza

14 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 gr castraveti
  • 100 gr parmezan ras
  • 200 gr faina
  • 3 oua
  • 100 gr cascaval ras
  • un praf de copt
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 ml lapte
  • busuioc proaspat taiat marunt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cartofi noi