separam albusurile de galbenusuri.batem albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar .galbenusurile le frecam cu restul de zahar uleiul si apa si cele 2 plicuri de zahar vanilat.incorporam galbenusurile frecate spuma in albusuri si adaugam faina in ploaie iar la sfirit praful de copt stins cu otet.punem compozitia in tavi si oprim cateva linguri pe care le amestecam cu cicolata calda apoi le turnam in tava pste cealalta compozitie si le amestecam usor cu furculita.le dam la cuptor 35 de min la temperatura 180
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii