Se amesteca praful de budinca cu faina, cacaoa, praful de copt si se lasa deoparte. Amesteci margarina cu zaharul, adaugi ouale intregi unul cate unul, amestecul de budinca si faina, laptele si daca doriti nuca,etc. Ungi o forma de chec, o tapetezi cu faina si torni amestecul si-l coci 50 de minute la foc potrivit. Incerci cu scobitoarea sa vezi daca s-a copt.
* Daca doriti puteti sa-i faceti si o glazura deasupra, tot de ciocolata topita sau glazura cumparata. Mie una nu-mi place chiar atat de dulce.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii