autor:

Czompa

» » Dulciuri diverse

Chec cu ciocolata

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
250g margarina Unirea, 250g zahar, 4oua, 200g faina, 1 plic cu budinca de ciocolata, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt, 125ml lapte(nuca, stafide nuca de cocos daca doriti).

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca praful de budinca cu faina, cacaoa, praful de copt si se lasa deoparte. Amesteci margarina cu zaharul, adaugi ouale intregi unul cate unul, amestecul de budinca si faina, laptele si daca doriti nuca,etc. Ungi o forma de chec, o tapetezi cu faina si torni amestecul si-l coci 50 de minute la foc potrivit. Incerci cu scobitoarea sa vezi daca s-a copt.
* Daca doriti puteti sa-i faceti si o glazura deasupra, tot de ciocolata topita sau glazura cumparata. Mie una nu-mi place chiar atat de dulce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata

Se incalzeste cuptorul la 180 g C si se tapeteaza cu unt si faina/ hartie de copt o forma de chec. Intr-un

4 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec cu nuca si ciocolata

Chec cu nuca si ciocolata

Pentru inceput mixam galbenusurile cu zaharul, pana devin o crema spumoasa, deschisa la culoare.Adaugam

13 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Arata ft...negru:)

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    E pe gustul meu

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Cred ca e gustos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      Arata tare bine...

    • Fara foto

      Nadia , 23 iulie 2009

      E foarte simplu de facut si foarte bun. Incearca-l si spune-mi daca ti-a placut. Mie imi place sa-l fac deoarece nu trebuie batute ouale separat, se amesteca toate la gramada si iese ceva foarte bun. La inceput cand am primit si eu reteta am fost cam sceptica, vazand ca ouale se pun intregi dar am zis :hai sa-l incerc, daca nu e bun nu-l mai fac...dar a fost tare bun(parerea mea)

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      O reteta interesanta, deoarece contine un plic de budinca de ciocolata.Suna bine si cred ca merita incercata.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Fotografia a doua arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250g margarina Unirea
  • 250g zahar
  • 4oua
  • 200g faina
  • 1 plic cu budinca de ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 125ml lapte(nuca
  • stafide nuca de cocos daca doriti).

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Arata ft...negru:)

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Cozonac moldo-ardelenesc