Se incalzeste cuptorul la 180 g C si se tapeteaza cu unt si faina/ hartie de copt o forma de chec.
Intr-un bol se mixeaza untul la temperatura camerei, zaharul, esenta de rom si galbenusurile adaugate pe rand.
Separat, se cerne faina, cacaoa, praful de copt si sarea.
Se adauga compozitiei anterior pregatite, alternand cu laptele.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza incet.
Se pune compozitia rezultata in forma, alternand cu miezul de lapte.
Se da tava la cuptor pentru aproximativ 30 - 35 de minute.
Pentru glazura, se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga frisca si se toarna peste checul racit.
La final se presara fulgi de ciocolata alba.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Carmen • 26 Mai 2022, 08:55 Ce e,, miez de lapte,,?