Topiti margarina impreuna cu ciocolata, si lasati putin la racit.
Intr-un bol puneti ouale si le mixati bine impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste si compozitia devine galben-deschis. Adaugati apoi uleiul si mixati inca putin. Turnati amestecul de ciocolata, din care pastrati cam 3 linguri pentru ornat. Puneti ghimbirul ras pe razatoarea mica (m-am indragostit de aroma acestuia, va jur!) si incorporati-l bine. Adaugati si faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
Turnati totul intr-o tava tapetata cu margarina/unt si foaie de copt si bagati la cuptor pentru 35 minute. Faceti si testul cu scobitoarea ca e mai sigur. :P
Cand s-a racit turnati ciocolata (cele 3 linguri pe care le-ati oprit) dupa ce ati mai incalzit-o putin si ornati cu fulgi de ciocolata sau cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii