Se bate untul cu zahar, zahar vanilat si scortisoara. Se pun ouale , unul cate unul, amestecand mereu pana se dizolva zaharul. Se inglobeaza romul. Faina se amesteca cu cacao,praful de copt si ciocolata amaruie rasa .Se amesteca compozitia anterioara,alternand cu vinul.acest aluat se toarna intr-o forma de chec,unsa cu unt si tapetata cu faina . Se incinge cuptorul la maxim. Se coace 60min la 175 grade C. Dupa ce este scos din cuptor ,este lasat sa se raceasca ,apoi se rastoarna pe un fund de lemn sau gratar si se orneaza fie cu o glazura de ciocolata alba topita la aburi, fie se orneaza cu zahar pudra,dupa preferintele fiecaruia.Se taie felii.
Dupa ce este scos din cuptor ,este lasat sa se raceasca ,apoi se rastoarna pe un fund de lemn sau gratar si se orneaza fie cu o glazura de ciocolata alba topita la aburi,fie se orneaza cu zahar pudra,dupa preferintele fiecaruia.Se taie felii

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii