Se curata ciupercile si se taie cubulete.Intre timp calim ceapa in ulei, Adaugam si 2 linguri de apa, apoi adaugam ciupercile. Calim ciupercile pana cand se evapora toata apa, apoi lasam la racit.
Dupa ce compozitia s-a racit, adaugam galbenusurile, sare, piper, iaurtul si patrunjelul taiat marunt.
Batem albusurile spuma si le incorporam usor in amestecul de ciuperci. La sfarsit adaugam faina si amestecam usor prin rasturnare.
Ungem o forma de chec cu unt si o tapetam cu faina.
Eu am folosit 6 forme mici de mini chec.
Coacem checul timp de 50 de minute la 175 grade Celsius.Se serveste rece.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii