autor:

My Fancy Cake

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec cu ciuperci

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2013

Ingrediente
500 gr ciuperci proaspete, 2 cepe, 4 oua, 5 linguri de faina, 5 linguri iaurt gras, cateva fire de patrunjel verde (eu am pus inghetat), sare, piper, 2 linguri de ulei, unt si faina pentru tapetata tava

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie cubulete.Intre timp calim ceapa in ulei, Adaugam si 2 linguri de apa, apoi adaugam ciupercile. Calim ciupercile pana cand se evapora toata apa, apoi lasam la racit.

Dupa ce compozitia s-a racit, adaugam galbenusurile, sare, piper, iaurtul si patrunjelul taiat marunt.

Batem albusurile spuma si le incorporam usor in amestecul de ciuperci. La sfarsit adaugam faina si amestecam usor prin rasturnare.

Ungem o forma de chec cu unt si o tapetam cu faina.

Eu am folosit 6 forme mici de mini chec.

Coacem checul timp de 50 de minute la 175 grade Celsius.Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Puteti folosi ciuperci proaspete sau conservate. Eu am folosit proaspete. Le-am taiat marunt si nu

9 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Chec de ciuperci

Chec de ciuperci

Ceapa si ciupercile taiate se pun intr-o cratita cu putin ulei si se calesc pana se evapora toata

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tudor Mihai Gabriel , 28 august 2015

    Bună Mihaela! De ziua ta tebuie sa faci un astfel de chec..si nu mai e mult pana atunci

  • Fara foto

    Gheorghe Grapa , 16 mai 2015

    O piine extraordinara

  • Fara foto

    Ana Gujan , 25 martie 2015

    am facut si eu , dar am adaugat si frunze de leurda , e super bun

    • Fara foto

      Rodica Ionescu , 24 martie 2014

      Eu mai adaug si un ardei gras rosu, cateva masline negre tocate pentru culoare. E un aperitiv foarte gustos si consistent

    • Fara foto

      Laura Mielcioiu , 22 octombrie 2013

      trebuie facuta

    • Fara foto

      Snaider Bălteanu Roxana , 21 octombrie 2013

      Eu mai adaug si un ardei gras rosu, cateva masline negre tocate pentru culoare. E un aperitiv foarte gustos si consistent

    • Fara foto

      Doinita Gribincea , 21 octombrie 2013

      super bun !!!

    • Fara foto

      Mihaela Stoian , 21 octombrie 2013

      Il fac foarte des, dar fara sa prajesc ingredientele, fara ceapa si cu doar 3 linguri de smantana in locul celor 5 de iaurt gras. De asemenea, am inlocuit faine alba cu cea de secara si ii da o aroma ff buna.

    • Fara foto

      Manu Holbanel , 21 octombrie 2013

      Yumii

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri iaurt gras
  • cateva fire de patrunjel verde (eu am pus inghetat)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • unt si faina pentru tapetata tava

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute