Ingrediente
3 oua, 9 linguri ulei, 9 linguri lapte, 12 linguri de zahar, aproximativ 24 linguri de faina, 1 lingurita de praf de copt, , Crema : 70g praf de budinca (vanilie sau ciocolata, dupa preferinte), 500 ml. lapte rece, , Frisca: 75g praf de frisca, 240 ml lapte rece din frigider, ,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
CREMA : intr-o oala se pune 100 ml de lapte ,se adauga praful de budinca.se amesteca adaugand putin cate putin si restul de lapte.apoi se pune la foc potrivit amestecand continuu. cand ajunge la fierbere se tine pe foc cam 2-3 minute amestecand continuu,dupa care se opreste.se lasa sa se raceasca putin.
FRISCA : se pune intr-un vas inalt laptele si praful de frisca.se amesteca 5-6 minute la viteza maxima pana se ajunge la consistenta desiderata.se pune in frigider la rece.
MONTAREA PREPARATULUI : pe un platou se pune prima jumatate,punem crema de budinca, o intindem pe tot blatul.cine doreste poate sa puna ananas(sau orice alt e fructe,fiecare cum doreste) din conserva taiat cubulete peste budinca.se pune cealalta jumatate de blat peste si se acopera cu frisca.deasupra se presara de exemplu ciocolata rasa pe razatoare mare,cum am mai spus prima data ,fiecare orneaza cum ii place mai mult.