autor:

Dachman Laura

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Chec cu frisca si bomboane M&Ms

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Ingrediente
Pentru chec, 4 oua, 120 gr zahar, 2 lingurite zahar bourbon, 1 lingurita esenta de vanilie, 100 ml frisca lichida, 100 ml lichior de ciocolata, 120 gr faina, 30 gr cacao pudra, 1 lingurita scortisoara macinata, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, , Pentru decor, 100 ml frisca lichida, 125 gr bomboane M&Ms

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma rotunda de 20 cm diametru.
Pentru chec, se bat ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Se incorporeaza frisca lichida apoi lichiorul de ciocolata.Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza la cele lichide.Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 35-45 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.Dupa ce s-a facut, checul se lasa sa se raceasca complet.
Pentru decor se bate frisca.Checul se decoreaza cu frisca batuta si se presara cu bomboane M&Ms.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu frisca si bomboane M&Ms" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Raffaello cu zmeura

Tort Raffaello cu zmeura

Batem albusurile spuma si cand devin ferme adaugam zaharul. Mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa.

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Piersicile spalate se feliaza si se dau deoparte; Uoale,le batem bine cu zaharul pana devin o crema

5 voturi    9 comentarii
55 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Geileanu Nicoleta , 22 septembrie 2014

    arada delicios imi ploua -n gura

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Ce bine arata!!!!!!!!*****

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Arata grozav!

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      ce simplu si dragutz........perfect

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      Super !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      Ce bine arata...*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru chec
  • 4 oua
  • 120 gr zahar
  • 2 lingurite zahar bourbon
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 ml lichior de ciocolata
  • 120 gr faina
  • 30 gr cacao pudra
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru decor
  • 100 ml frisca lichida
  • 125 gr bomboane M&Ms

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

mia (Chef de cuisine)

Ce bine arata!!!!!!!!*****

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort festiv