Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Separat se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, esenta si uleiul pana se topeste tot zaharul. Cand este gata se toarna galbenusurile peste albusuri si se amesteca pana la omogenizare; apoi sa adauga faina, se amesteca de jos in sus de cateva ori pentru omogenizare. Intre timp pregatiti o tava de chec pe care o ungeti cu ulei si o tapetati cu faina si incingeti cuptorul bine la 200 de grade. Turnati 3/4 din compozitie in tava, restul amestecati cu cacao si turnati peste. La sfarsit adaugati fructele. Atentie la fructele zemoase, inainte de a le pune peste compozitie treceti-le printr-un strat de faina. Fructele uscate nucile, stafidele, smochinele, fisticul, nu necesita trecerea prin faina. Dupa ce ati asezat si fructele in tava, introduceti tava la cuptor pentru 30-40 min.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii