Untul se freaca cu zaharul, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, amestecandu-se bine. Se adauga albusurile batute, praful de copt stins in zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa si zaharul vanilat, iar la sfarsit se pune faina si se amesteca, pana ce se obtine un aluat legat. Se adauga nucile taiate straifuri, smochinele, rahatul si fructele confiate taiate cuburi si pudrate cu faina, stafidele taiate in doua si pudrate cu faina. Se pune aluatul in tavite mici de chec si se coace la un foc potrivit

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii