Se separa ouale si se freaca galbenusurile cu zahar si unt apoi se adauga albusurile batute spuma. Se adauga faina, smantana, sucul de portocale, fructele uscate, scortisoara, vanilia, esenta de rom si praful de copt. Compozitia se toarna intr+o tava de chec unsa cu grasime si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit cca.40 de min.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii