Aşaaa....am separat ouăle, iar albuşurile le-am bătut spumă cu un praf de sare şi apoi am adăugat , treptat şi zahărul, mixând în continuare. Gălbenuşurile le-am mixat cu uleiul. Crema de vanilie am amestecat-o cu laptele, turnat încet, ca să nu se facă cocoloaşe. Apoi le-am adăugat în gălbenuşuri. Treptat am încorporat şi făina amestecată cu praful de copt. La sfârşit am adăugat şi spuma de albuşuri.
Am turnat compoziţia într-o tavă tapetată cu unt şi făină şi am dat-o la cuptor pentru vreo jumate de oră... faceţi proba cu scobitoare.
Am lăsat la răcit şi am pudrat cu zahăr şi cacao.
Mirunei mele i-a plăcut foarte tare :))

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii