autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec cu lamaie 2

Autor: Gabriela Mihaila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Mihaila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
4 oua, 1 pahar zahar, 1 pahar faina, 3 linguri ulei, 1 lamaie mare, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

3 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga zeama de la o lamaie. Se pun pe rand galbenusurile, amestecand cu grija. Se adauga coaja rasa de lamaie si uleiul pus treptat, ca la maioneza. Se pune faina \"in ploaie\" si se incorporeaza usor. Se toarna in tava tapetata cu grasime si faina si se coace in cuptorul preincalzit cca 40 min, intai la foc mai mic si apoi la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

1. Se incinge cuptorul la 180°C.Se unge forma cu grasime si se tapeteaza cu faina. 2. Pentru aluat

8 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Torturi
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Albusurile se bat spuma,se pune zaharul in ploaie,galbenusurile unul cite unul,treptat uleiul,zeama

7 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 lamaie mare
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Clatite