Se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, uleiul, apa, faina si praful de copt. Se adauga zaharul vanilat si coaja de la lamaie.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga cealalta cantitate de zahar si zeama de la lamaie.
Se toarna compozitia peste albusurile batute spuma si se amesteca usor.
Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40-50 minute.
Se presara cu zahar farin.
Delicios simplu, cu galzura de zahar sau servit cu dulceata sau crema de ciocolata!
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii