Se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, uleiul, apa, faina si praful de copt. Se adauga zaharul vanilat si coaja de la lamaie.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga cealalta cantitate de zahar si zeama de la lamaie.
Se toarna compozitia peste albusurile batute spuma si se amesteca usor.
Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40-50 minute.
Se presara cu zahar farin.
Delicios simplu, cu galzura de zahar sau servit cu dulceata sau crema de ciocolata!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii