Mai intai, se pregateste tava pentru chec.
Mai intai, se pregateste tava pentru chec, se tapeteaza cu hartie de copt si se lasa deoparte. Se da drumul la cuptor, la 180 de grade C.
Intr-un bol, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Separat, se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga esenta de lamaie, sucul de lamaie, uleiul si iaurtul. Se omogenizeaza bine. La final, se adauga coaja rasa de lamaie si ingredientele uscate. Se amesteca bine totul, apoi se toarna in tava pregatita inainte.
Se da la cuptor pentru cca. 40-45 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii