Mai intai, se pregateste tava pentru chec.
Mai intai, se pregateste tava pentru chec, se tapeteaza cu hartie de copt si se lasa deoparte. Se da drumul la cuptor, la 180 de grade C.
Intr-un bol, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Separat, se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga esenta de lamaie, sucul de lamaie, uleiul si iaurtul. Se omogenizeaza bine. La final, se adauga coaja rasa de lamaie si ingredientele uscate. Se amesteca bine totul, apoi se toarna in tava pregatita inainte.
Se da la cuptor pentru cca. 40-45 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii