Se bat albusurile spuna cu zaharul adaugat treptat.Cand spuna s-a intarit bine,adaugati zeama de lamaie.Separat se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza si se toarna apoi peste albusul batut.Se adauga faina cu praful de cpot si se amesteca usor de sus in jos.Se ung si se tapeteaza 2 forme de chec,in care se toarna 2/3 din compozitie,in mod egai in tavi.In compozitia care a ramas se adauga cele 2 linguri de cacao si se toarna in mod egal in cele 2 tavi.Se coace la foc potrivit 30-40 de minute.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii