Se bat albusurile spuna cu zaharul adaugat treptat.Cand spuna s-a intarit bine,adaugati zeama de lamaie.Separat se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza si se toarna apoi peste albusul batut.Se adauga faina cu praful de cpot si se amesteca usor de sus in jos.Se ung si se tapeteaza 2 forme de chec,in care se toarna 2/3 din compozitie,in mod egai in tavi.In compozitia care a ramas se adauga cele 2 linguri de cacao si se toarna in mod egal in cele 2 tavi.Se coace la foc potrivit 30-40 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii