Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit.
Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit.
Mixez bine, iar la sfarsit adaug treptat faina; mixez bine tot, apoi adaug continutul intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.
Dau la cuptor 45-50 minute, la 160 grade C.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii