Chec cu lapte condensat

Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Chec cu lapte condensat

Ingrediente

  • 400 ml lapte condensat
  • 4 oua
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 50 ml unt topit
  • 120 gr faina

Mod de preparare

Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit.

Mixez bine, iar la sfarsit adaug treptat faina; mixez bine tot, apoi adaug continutul intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.

Dau la cuptor 45-50 minute, la 160 grade C.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise