autor:

Nagy Florin

» » Dulciuri diverse

Chec cu lapte de cocos

Autor: Nagy Florin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nagy Florin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
3 ouă, 30-40 ml. lapte de cocos, 250 fr. făină, 1 plic praf de copt, o linguriţă de scorţişoară(pudră), 250 gr. zahăr, 150 gr. nucă de cocos rasă, 50 gr. unt sau margarină(care vă este mai la îndemână), 10 gr. zahăr vanilat, zahăr pudră cu aromă de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se preîncălzeşte cuptorul la 180ºC. Unge o formă de chec cu unt şi presară puţină făină peste.
Bate foarte bine ouăle, după aceea adaugă laptele de cocos, zahărul vanilat, făina, praful de copt şi scotţişoara. Mesteca puţin după care adaugă zahărul şi nuca de cocos.
Amesteca totul foarte bine până obţi un alut ca de chec. Torni această compoziţie în forma de chec pe care ai uns-o şi ai tapetat-o cu făină şi introdu checul în cuptor pentru aproximativ 45 minute.
Când este gata, pudrează imediat cu zahăr pudră cz aromă de vanilie(este bun şi zahărul pudră simplu dacă nu aveţi cu aromă de vanilie).
Se serveşte rece alături de o ceaşcă de cafea.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Astazi va voi impartasi reteta mamei de dulceata de capsuni. Nu am folosit conservanti, pentru ca

4 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Cupcakes love bouquet

Cupcakes love bouquet

Aluat: 1.Incalzim cuptorul la 180 gr.sau la treapta medie 2.Pregatim doua tavi de briose si hartii

0 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 30-40 ml. lapte de cocos
  • 250 fr. făină
  • 1 plic praf de copt
  • o linguriţă de scorţişoară(pudră)
  • 250 gr. zahăr
  • 150 gr. nucă de cocos rasă
  • 50 gr. unt sau margarină(care vă este mai la îndemână)
  • 10 gr. zahăr vanilat
  • zahăr pudră cu aromă de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Nagy Florin
Bile de cocos cu ciocolată

Bile de cocos cu ciocolată

Într-un bol se amesteca tóate ingredientele, mai puţin ciocolata, după care se formează o pastă

8 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Chec cu mere caramelizate

Chec cu mere caramelizate

Se preîncălzeşte cuptorul la 150 grade C În vasul unui robot se pun 150g unt şi zahărul pudră.

8 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tartă cu nucă de cocos şi portocale

Tartă cu nucă de cocos şi portocale

Aluatul de foietaj se întinde de 3mm şi se pune într-o tavă de tartă unsă cu unt. Se coace

1 vot    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite inimioare