autor:

ELENA

» » Aperitive

chec cu masline si sunca

Autor: ELENA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 26 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELENA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 26 august 2010

Ingrediente
4 oua, 1.5 dl de vin alb sec, 250g faina, 2dl ulei de masline, drojdie un pliculet, 150g de parmesan (branza), 200g masline verzi fara sambure, 200g de sunca afumata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin
adaugam drojdia si parmezanul .se taie maslinele in patru si sunca dupa care se adauga la preparat .
Se varsa preparatul intr-o tava de chec si se da la cuptor la 200°C timp de 45min
Daca ti-a placut reteta noastra "chec cu masline si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

Chec aperitiv cu branza, sunca si masline

-Se curăță, se spală ceapa verde, ardeiul, pătrunjelul și se taie toate mărunt. -Se amestecă

15 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 august 2010

    O reteta tare interesanta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1.5 dl de vin alb sec
  • 250g faina
  • 2dl ulei de masline
  • drojdie un pliculet
  • 150g de parmesan (branza)
  • 200g masline verzi fara sambure
  • 200g de sunca afumata

Raporteaza reteta

Retete
de ELENA
Lasagne de cartofi

Lasagne de cartofi

Se taie cartofi curatati in rondele foarte fine. Se aseaza jumatate din cartofi intr-un vas de yena

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

O reteta tare interesanta.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza si marar