Se amesteca bine oula cu zaharul si uleiul,separat se amesteca faina cu praful de copt nestins si scortisoara.Se curata merele de coaja si de samburi,se taie cubulete.Se amesteca compozitia de oua cu cea de faina si cu merele,se toarna in 2 forme de chec unse si tapetate cu faina,se pun in cuptorul incalzit si se coc la foc potrivit 30-40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii