Se pun merele intr-un castron si se amesteca cu cele 3 linguri de zahar si scortisoara. Se acopera si se lasa timp de o ora.
Se mixeaza untul cu zaharul apoi se adauga pe rand cate un ou, amestecand bine dupa fiecare.
Se amesteca faina cu sarea si se adauga treptat compozitiei de mai sus, pana se omogenizeaza.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de chec, se pune cu lingura un strat de compozitie apoi se introduc in aluat feliile de mere pe verticala, inca un strat de compozitie si inca unul de mere.
Se coace aproximativ 1 ora in cuptorul preincalzit la 150 g C.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii