Se pun merele intr-un castron si se amesteca cu cele 3 linguri de zahar si scortisoara. Se acopera si se lasa timp de o ora.
Se mixeaza untul cu zaharul apoi se adauga pe rand cate un ou, amestecand bine dupa fiecare.
Se amesteca faina cu sarea si se adauga treptat compozitiei de mai sus, pana se omogenizeaza.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de chec, se pune cu lingura un strat de compozitie apoi se introduc in aluat feliile de mere pe verticala, inca un strat de compozitie si inca unul de mere.
Se coace aproximativ 1 ora in cuptorul preincalzit la 150 g C.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii