Intr-un castron,se pun toate ingredientele uscate(faina,praful de copt,cacaua,zaharul,nucile,sarea,nucsoara,scortisoara,
cuisoarele);bicarbonatul nu se punefaina,cacaua,praful de copt,se cern impreuna.
Apoi se pun ouale(intregi),uleiul,laptele caldut;se mesteca;se pune bicarbonatul stins cu putin otet.
Se pune apa,fierbinte,apoi,se mesteca repede,pina ce totul e omogen.
Aceasta compozitie se pune intr-o forma de \"guguluf\",uns(la baza) cu unt,margarina si tapetat cu faina.
Forma se pune in cuptorul preincalzit;se lasa cca 50 minute.
Se serveste rece,presarat cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii