Se amesteca ouale cu zaharul(cu ajutorul unui mixer)iar pe rand se adauga uleiul si faina.La sfarsit de adauga praful de copt.In tava se pune hartie pentru copt care se unge in prealabil cu ulei si se toarna trei sferturi din compozitie.In compozitia ramasa se adauga cacao si putina esenta de rom iar dupa ce se amesteca se pune deasupra in tava.Peste se adauga nucile.Checul se lasa la cuptor cca. 20 de minute,iar cand este scos din cuptor se razaleste ciocolata.Este un desert delicios si usor de facut!Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii