Intr-un bol punem laptele ,zaharul,uleiul si le frecam bine cu un tel pana se topeste zaharul.
Adaugam praful de copt si coaja rasa de lamaie.
Anasonul il taiem cu un cutit bucatele mici si il punem in bol,apoi punem si ness-ul.
Incorporam faina ,treptat,iar la urma punem cacaua.
Nucile le tocam cu un cutit si le incorporam in compozitie.
Luam o tava de chec(sub orice forma) ,o ungem bine cu margarina si o tapetam cu faina alba.
Turnam compozitia in tava.
Aceasta o introducem in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
Il lasam pana este copt(35-45 de minute maxim).
Cand este gata il scoatem,il lasam la racorit.
Il pudram cu zahar si servim!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii