Ingrediente
1 cana lapte de soia cu cacao, un sfert cana de ulei, 1/2 cana de zahar, 1 steluta anason, 1 lingurita cacao, 1 varf de lingurita de ness praf, 1 praf de copt, coaja rasa de la jumatate de lamaie, o mana de miez de nuca, circa 1 cana faina, zahar pudra
Dificultate: Medie | Timp: 1h
9 voturi
Mod de preparare
Adaugam praful de copt si coaja rasa de lamaie.
Anasonul il taiem cu un cutit bucatele mici si il punem in bol,apoi punem si ness-ul.
Incorporam faina ,treptat,iar la urma punem cacaua.
Nucile le tocam cu un cutit si le incorporam in compozitie.
Luam o tava de chec(sub orice forma) ,o ungem bine cu margarina si o tapetam cu faina alba.
Turnam compozitia in tava.
Aceasta o introducem in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
Il lasam pana este copt(35-45 de minute maxim).
Cand este gata il scoatem,il lasam la racorit.
Il pudram cu zahar si servim!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Un deliciu!*****