autor:

emadina

» » Dulciuri diverse

Chec cu nuci si banane

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
120 g unt, 1 cana zahar, 2 oua, 3 banane facute piure, 1/2 cana nuci macinate, 2 lingurite praf de copt

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati untul cu zaharul pana ce devine pufos. Adaugati ouale batute spuma, bananele, nucile macinate, faina si praful de copt. Puneti compozitia intr-o tava de chec unsa cu grasime si tapetata cu faina sau pesmet si dati la cuptor.

Coaceti circa 50 de minute. Cand se raceste, ii puteti pune frisca deasupra sau un sirop dulce-acrisor de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuci si banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
rondele cu nuci

rondele cu nuci

se freaca spuma untul cu zaharul,apoi se adauga ouale pe rand,mirodeniile,faina si la urma nucile;se

7 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Tarta cu prune

Tarta cu prune

Intr-un bol se amesteca fulgii de ovaz cu 100g faina,100g zahar brun,untul taiat cubulete,se framanta

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jeaneta (Chef de cuisine) , 11 martie 2012

    Poate precizezi si faina, in ce cantitate se adauga? Ai uitat de ea!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Mmmmmmmmm ce bun trebuie sa fie!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 120 g unt
  • 1 cana zahar
  • 2 oua
  • 3 banane facute piure
  • 1/2 cana nuci macinate
  • 2 lingurite praf de copt

Raporteaza reteta

Jeaneta (Chef de cuisine)

Poate precizezi si faina, in ce cantitate se adauga? Ai uitat de ea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
PLACINTA CU MERE