autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chec cu pere si branza Roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 pere, , 150 g Roquefort, , 100 g cascaval ras., Pentru aluat: 3 oua mari, , 170 g faina, , 50 g zeamil, , 1 plic drojdie uscata, , 100 ml lapte, , 100 ml ulei, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180° si tapetati o tava de chec cu hartie de aluminiu sau de copt, unsa cu unt pe ambele fete.
Curatati perele, taiati-le mai intai in doua, indepartati semintele si partea lemnoasa si apoi taiati-le, din nou, lamele.
Zdrobiti branza Roquefort cu o furculita si puneti-o deoparte. Amestecati ouale, faina, zeamilul si drojdia, adaugati uleiul, laptele, sarea si piperul si bateti-le bine (cu mixerul sau in robotul de bucatarie).
Incorporati cascavalul ras, lamelele de para si Roquefort-ul, amestecand usor, turnati aluatul in forma tapetata si dati-le 45 de minute la cuptor. Checul se serveste caldut (cu o salata) sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu pere si branza Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
RULOURI DE VINETE

RULOURI DE VINETE

Se curata vinetele de coaja. Se feliaza pe lung nu rondele pentru a le putea rula si se lasa cu sare

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ficatei de pui inveliti in bacon

Ficatei de pui inveliti in bacon

Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute. Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga. Incingem

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 pere
  • 150 g Roquefort
  • 100 g cascaval ras.
  • Pentru aluat: 3 oua mari
  • 170 g faina
  • 50 g zeamil
  • 1 plic drojdie uscata
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tartelette cu ciuperci