autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chec cu pere si branza Roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 pere, , 150 g Roquefort, , 100 g cascaval ras., Pentru aluat: 3 oua mari, , 170 g faina, , 50 g zeamil, , 1 plic drojdie uscata, , 100 ml lapte, , 100 ml ulei, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180° si tapetati o tava de chec cu hartie de aluminiu sau de copt, unsa cu unt pe ambele fete.
Curatati perele, taiati-le mai intai in doua, indepartati semintele si partea lemnoasa si apoi taiati-le, din nou, lamele.
Zdrobiti branza Roquefort cu o furculita si puneti-o deoparte. Amestecati ouale, faina, zeamilul si drojdia, adaugati uleiul, laptele, sarea si piperul si bateti-le bine (cu mixerul sau in robotul de bucatarie).
Incorporati cascavalul ras, lamelele de para si Roquefort-ul, amestecand usor, turnati aluatul in forma tapetata si dati-le 45 de minute la cuptor. Checul se serveste caldut (cu o salata) sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu pere si branza Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume

Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si

2 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive
Pane-uri de ciuperci umplute

Pane-uri de ciuperci umplute

Spalam ciupercile si le indepartam coditele. Maruntim ceapa si ardeii si-I punem intr-o tigaie cu

24 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 pere
  • 150 g Roquefort
  • 100 g cascaval ras.
  • Pentru aluat: 3 oua mari
  • 170 g faina
  • 50 g zeamil
  • 1 plic drojdie uscata
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei