autor:

Micky Apostu

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Retete de post

Chec cu pere si ciocolata, de post

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Ingrediente
- 180 g faina, - 40 g cacao, - 100 g zahar, - 1 lingurita esenta vanilie, - 1 pachet praf de copt, - 120 ml ulei, - 250 ml apa, - 2 pere curatate de coaja si taiate cuburi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 grade. Amestecati intr-un vas faina, cacaua si praful de copt. Separat, in alt vas amestecati zaharul, uleiul, apa si vanilia. Adaugati apoi acest amestec la cel cu faina si omogenizati. Nu exagerati cu amestecatul. Cu lingura sau cu o spatula, simplu si rapid. Adaugati perele taiate cuburi si incorporati-le cu grija.
Puneti in forme de chec unse si tapetate cu faina, sau hartie de copt. Coaceti timp de aprox 20 minute, compozitia trebuie sa fie usor umeda, nu uscata. Scoateti si raciti complet, apoi taiati felii.
A fost nemaipomenit de bun si pufos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu pere si ciocolata, de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Mancare de legume la Crock Pot

Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Retete de post
Supa de chimen cu crutoane (de post)

Supa de chimen cu crutoane (de post)

Pregatim 2 l de ceai de chimen pe care il strecuram de seminte. Intr-o oala de 2,5 l punem la incins

32 voturi    18 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Manuela Manu Manuela , 27 noiembrie 2014

    Si ciocolata unde e?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • - 180 g faina
  • - 40 g cacao
  • - 100 g zahar
  • - 1 lingurita esenta vanilie
  • - 1 pachet praf de copt
  • - 120 ml ulei
  • - 250 ml apa
  • - 2 pere curatate de coaja si taiate cuburi

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

14 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

14 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

27 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

0 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

61 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Strudel cu mere