autor:

Micky Apostu

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Retete de post

Chec cu pere si ciocolata, de post

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Ingrediente
- 180 g faina, - 40 g cacao, - 100 g zahar, - 1 lingurita esenta vanilie, - 1 pachet praf de copt, - 120 ml ulei, - 250 ml apa, - 2 pere curatate de coaja si taiate cuburi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 grade. Amestecati intr-un vas faina, cacaua si praful de copt. Separat, in alt vas amestecati zaharul, uleiul, apa si vanilia. Adaugati apoi acest amestec la cel cu faina si omogenizati. Nu exagerati cu amestecatul. Cu lingura sau cu o spatula, simplu si rapid. Adaugati perele taiate cuburi si incorporati-le cu grija.
Puneti in forme de chec unse si tapetate cu faina, sau hartie de copt. Coaceti timp de aprox 20 minute, compozitia trebuie sa fie usor umeda, nu uscata. Scoateti si raciti complet, apoi taiati felii.
A fost nemaipomenit de bun si pufos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu pere si ciocolata, de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Bile cu biscuiti si stafide

Bile cu biscuiti si stafide

Incepem prin a pregati stafidele punandu-le la inmuiat cu putina apa calda cat sa le acopere, facem

3 voturi    0 comentarii
35 min
Retete de post
Conopida pane in aluat de post

Conopida pane in aluat de post

Conopida se curata de frunze,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se

20 voturi    16 comentarii
40 min
Retete de post
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Manuela Manu Manuela , 27 noiembrie 2014

    Si ciocolata unde e?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 180 g faina
  • - 40 g cacao
  • - 100 g zahar
  • - 1 lingurita esenta vanilie
  • - 1 pachet praf de copt
  • - 120 ml ulei
  • - 250 ml apa
  • - 2 pere curatate de coaja si taiate cuburi

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

14 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

12 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

22 voturi    6 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu mere si aluat de casa Placinta cu mere si aluat de casa

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged Se spală merele, se decojesc sau nu, în funcţie de preferinţe. Se dau

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Orez cu legume
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania