Incalziti cuptorul la 180 grade. Amestecati intr-un vas faina, cacaua si praful de copt. Separat, in alt vas amestecati zaharul, uleiul, apa si vanilia. Adaugati apoi acest amestec la cel cu faina si omogenizati. Nu exagerati cu amestecatul. Cu lingura sau cu o spatula, simplu si rapid. Adaugati perele taiate cuburi si incorporati-le cu grija.
Puneti in forme de chec unse si tapetate cu faina, sau hartie de copt. Coaceti timp de aprox 20 minute, compozitia trebuie sa fie usor umeda, nu uscata. Scoateti si raciti complet, apoi taiati felii.
A fost nemaipomenit de bun si pufos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii