Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180°C. Apa si zaharul se pun la fiert, cand s-a topit zaharul se adauga perele taiate in doua(se scoate casuta cu samburi), se lasa 15 minute. Se scurg si se taie in cubulete potrivite. Ouale se bat cu zaharul, se adauga faina in ploaie si praful de copt apoi untul topit. Se amesteca totul bine, pana se obtine un alut, se adauga si bucatelele de pere. Se varsa totul intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Tava se da la cuptor pentru 40 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii