Chec cu pere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 170 g zahar,
  • 160 g faina,
  • 1 pliculet parf de copt,
  • 150 g unt,
  • 2 pere(williams),
  • Pentru sirop:
  • 100 g zahar,
  • 100 ml apa,

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180°C. Apa si zaharul se pun la fiert, cand s-a topit zaharul se adauga perele taiate in doua(se scoate casuta cu samburi), se lasa 15 minute. Se scurg si se taie in cubulete potrivite. Ouale se bat cu zaharul, se adauga faina in ploaie si praful de copt apoi untul topit. Se amesteca totul bine, pana se obtine un alut, se adauga si bucatelele de pere. Se varsa totul intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Tava se da la cuptor pentru 40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise