Piureul de castane daca este congelat trebuie decongelat si amestecat sa nu ramanacocoloase cu ajutorul unei furculite. Pregatim o tava de chec sau alta forma. Incalzim cuptorul la 180 grade.
Ouale le separam, iar albusurile le batem cu un praf de sare si zaharul. Adaugam galbenusul si lasam deoparte mixerul. Cu o lingura de lemn amestecam prin rasturnare si adaugam faina , uleiul, praful de copt si piureul de castane.
Omogenizam bine. 3/4 din compozitie o turnam in tava, iar in cealalta punem cacao si incorporam. Pe mijlocul aluatului din tava punem ceea ce mai avem in castron si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute. La final facem testul cu scobitoarea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii