Chec cu piure de castane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Chec cu piure de castane

Ingrediente

  • - 5 oua mai mari
  • - 3 linguri zahar
  • - 200 gr piure castane
  • - 2 linguri apa
  • - 2 linguri ulei
  • - 1 lingura cacao
  • - 5 sau 6 linguri faina
  • - un praf de copt
  • - un praf de sare

Mod de preparare

Piureul de castane daca este congelat trebuie decongelat si amestecat sa nu ramanacocoloase cu ajutorul unei furculite. Pregatim o tava de chec sau alta forma. Incalzim cuptorul la 180 grade.

Ouale le separam, iar albusurile le batem cu un praf de sare si zaharul. Adaugam galbenusul si lasam deoparte mixerul. Cu o lingura de lemn amestecam prin rasturnare si adaugam faina , uleiul, praful de copt si piureul de castane.

Omogenizam bine. 3/4 din compozitie o turnam in tava, iar in cealalta punem cacao si incorporam. Pe mijlocul aluatului din tava punem ceea ce mai avem in castron si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute. La final facem testul cu scobitoarea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise