Chec cu portocale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec cu portocale

Ingrediente

  • Ingrediente 1 forma chec:
  • 150 g unt moale
  • 175 g zahar brun
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 25 g cacao
  • 2 oua
  • coaja rasa de la 2 portocale si sucul de la una

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 g C.

Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de chec.

Se bate untul cu zahar.

Separat, se amesteca faina cu bicarbonatul si cacaoa si se adauga amestecului de mai sus, alternand cu cele 2 oua.

Se adauga coaja rasa de la portocale si la final sucul.

Se toarna aluatul in tava de chec si se da la cuptor pentru 45 de minute.

Se scoate tava din cuptor, se lasa checul sa se raceasca pentru 10 minute apoi se scoate din tava.

Dupa ce s-a racit complet, se poate felia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise