Se incalzeste cuptorul la 170 g C.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de chec.
Se bate untul cu zahar.
Separat, se amesteca faina cu bicarbonatul si cacaoa si se adauga amestecului de mai sus, alternand cu cele 2 oua.
Se adauga coaja rasa de la portocale si la final sucul.
Se toarna aluatul in tava de chec si se da la cuptor pentru 45 de minute.
Se scoate tava din cuptor, se lasa checul sa se raceasca pentru 10 minute apoi se scoate din tava.
Dupa ce s-a racit complet, se poate felia.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii