Se incalzeste cuptorul la 170 g C.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de chec.
Se bate untul cu zahar.
Separat, se amesteca faina cu bicarbonatul si cacaoa si se adauga amestecului de mai sus, alternand cu cele 2 oua.
Se adauga coaja rasa de la portocale si la final sucul.
Se toarna aluatul in tava de chec si se da la cuptor pentru 45 de minute.
Se scoate tava din cuptor, se lasa checul sa se raceasca pentru 10 minute apoi se scoate din tava.
Dupa ce s-a racit complet, se poate felia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii