autor:

sapunaru laura

» » Dulciuri diverse

Chec cu portocale

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
-4 oua, -300-400gr zahar, -300gr faina, -50ml ulei, -2-3 portocale, -un plic praf de copt, -esente,stafide, -un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Se pune in blender o portocala taiata in 4, se mixeaza pana devine crema. Se adauga galbenusurile, uleiul,zaharul si se continua mixarea pana la omogenizare.se varsa amestecul intr-un castron marisor si se presara incet faina cu praful de copt. Optional adaugati si stafide. Separat se bat albusurile cu un praf de sare. Se adauga compozitiei de portocale, amestecand usor cu un tel (eu am facut cu mixerul). Se varsa amestecul intr-o forma de chec, unsa si tapetata si se coace la 160 grade cca 40 minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec de post cu portocale

Chec de post cu portocale

- intr-un vas se pun toate ingredientele si se amesteca, cu exceptie faina si praful de copt care

10 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Chec inel cu portocale

Chec inel cu portocale

Pregatim o crema fina din unt moale si zahar, adaugam ouale batute separat cu un praf de sare, coaja

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    MERSI ADRIANA ! O ZI BUNA !!!

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    yami yami..ce bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

10 voturi

Ingrediente

  • -4 oua
  • -300-400gr zahar
  • -300gr faina
  • -50ml ulei
  • -2-3 portocale
  • -un plic praf de copt
  • -esente,stafide
  • -un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

17 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

sapunaru laura (Chef de cuisine)

MERSI ADRIANA ! O ZI BUNA !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
COZONAC CU NUCA SI CIOCOLATA
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania