chec cu rahat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2oua 280gfaina 200gzahar 150mlulei 150mllapte 1/2linguritabicarbonat 4sau5bucatiirahat 1/2paharcu nuci taiate amestecate cu stafide coaja de portocala zaharisita sau esenta

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul pana cand creste volumul,se adauga treptat uleiul si laptele ,faina si bicarbonatul,iar la sfarsit nucile si stafidele. Se unge o forma dreptungiulara cu unt sau ulei si se presara faina .Se toarna o parte din compozitie ,se aseaza bucatile de rahat (dupa ce au fost facute suluri cu mana) si se toarna restul de compozitie. Se da la cuptor 1h la foc mijlociu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise