autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

chec cu rahat

Autor: miguela15 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miguela15 (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iulie 2010

Ingrediente
2oua 280gfaina 200gzahar 150mlulei 150mllapte 1/2linguritabicarbonat 4sau5bucatiirahat 1/2paharcu nuci taiate amestecate cu stafide coaja de portocala zaharisita sau esenta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul pana cand creste volumul,se adauga treptat uleiul si laptele ,faina si bicarbonatul,iar la sfarsit nucile si stafidele. Se unge o forma dreptungiulara cu unt sau ulei si se presara faina .Se toarna o parte din compozitie ,se aseaza bucatile de rahat (dupa ce au fost facute suluri cu mana) si se toarna restul de compozitie. Se da la cuptor 1h la foc mijlociu.
Daca ti-a placut reteta noastra "chec cu rahat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec umed cu rahat

Chec umed cu rahat

Deși religia mea permite consumul ouălor și lactatelor în post, m-am gândit să vă

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de post
CHEC CU RAHAT

CHEC CU RAHAT

Mixul pt 9 torturi, untul(margarina), laptele, vaniliile se amesteca cu mixerul 3 minute pana se

2 voturi    6 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2oua 280gfaina 200gzahar 150mlulei 150mllapte 1/2linguritabicarbonat 4sau5bucatiirahat 1/2paharcu nuci taiate amestecate cu stafide coaja de portocala zaharisita sau esenta

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba