chec cu rahat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2oua 280gfaina 200gzahar 150mlulei 150mllapte 1/2linguritabicarbonat 4sau5bucatiirahat 1/2paharcu nuci taiate amestecate cu stafide coaja de portocala zaharisita sau esenta

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul pana cand creste volumul,se adauga treptat uleiul si laptele ,faina si bicarbonatul,iar la sfarsit nucile si stafidele. Se unge o forma dreptungiulara cu unt sau ulei si se presara faina .Se toarna o parte din compozitie ,se aseaza bucatile de rahat (dupa ce au fost facute suluri cu mana) si se toarna restul de compozitie. Se da la cuptor 1h la foc mijlociu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor