Frecam ouale cu zaharul pana se albeste compozitia.
Frecam ouale cu zaharul pana se albeste compozitia. Amestecam faina cu praful de copt, adaugam peste oua si amestecam bine. Topim untul, il adaugam apoi punem in compozitile zaharul vanilat si esenta de vanilie. Oprim o treime din compozitie pe care o amestecam cu scortisoara. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt sau cu faina (eu am folosit o tava de silicon si nu am mai avut nevoie de hartie de copt); punem un strat de aluat alb, apoi un strat de aluat cu scortisoara si iar aluat alb. Semintele de chia le amestecam cu aluatul alb. Dam la cuptor pentru 40 de minute. Merge foarte bine cu o ceasca de cafea cu lapte sau cu un vin fiert! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii