Se incinge cuptorul la 180gr., se unge o forma de chec (20X15X7 cm) cu unt topit sau ulei, se tapeteaza fundul cu hartie pentru copt, dupa care se unge si hartia. Se cern intr-un castron mare faina, praful de copt si mirodeniile, se adauga taratele si zaharul, se amesteca si se face la mijloc o gropita, in care se toarna uleiul, ouale si laptele, batute usor in prealabil.
Se amesteca usor toate ingredientele cu o lingura de lemn si se incorporeaza stafidele, caisele si marul ras.
Se toarna aluatul in forma si se coace 50 de minute (se incearca daca e copt cu un ac sau cu un pai). Se lasa checul sa se raceasca circa 10 minute in forma si apoi se rastoarna.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii