Toate ingredientele necesare pentru coca se pun intr-un vas in ordinea de mai sus, apoi se amesteca cu mixerul.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Crema obtinuta din urda, oua, zahar si zahar vanilat (amestecate cu mixerul) se pune in tava, peste coca, pe 3 rinduri, cu o lingura, apoi cu o furculita se amesteca usor urda cu coca, astfel incit sa se amestece culorile.
Se coace cca 40 min(mai intii la foc tare cca 15 min, apoi la foc mai mic).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii