Punem untul si il topim, apoi il lasam sa se racoreasca.
Separam ouale .
Albusurile le mixam spuma cu zaharul pana devina ca o bezea.
Incorporam galbenusurile, apoi untul topit si uleiul.
Punem laptele, iar dupa esenta si coaja rasa de portocala.
Amestecam putina faina cu praful de copt si incepem sa le punem treptat in compozitia de oua.
Mai adaugam faina pana ajungem la consistenta dorita.
Ungem 2 tavi cu unt.
Turnam 3/4 din compozitie in cele doua tavi, iar un sfert o amestecam cu cacaoa.
Punem deasupra si compozitia cu cacaoa si amestecam putin cele doua compozitii cu o coada de lingura.
Ciocolata o rupem bucatele si o punem rasfirat.
Visinele scurse de zeama le asezam deasupra checurilor.
Dam tavile in cuptorul incins, la o temperatura potrivita si lasam checurile acolo pana sunt bine patrunse (facem testul cu scobitoarea).
Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se racoreasca, apoi servim.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii