Se bat ouale cu zaharul pana se topeste apoi se incorporeaza faina incetul cu incetul,uleiul,zaharul vanilat, praful de copt,esenta de vanilie si lamaie si visinile scoase de sambure.
Compozitia se pune in formade chec unsa si tapetata.
Se coace la cuptor la foc potivit.(se verifica cu scobitoarea)
Cand e gata se pudreaza cu zahar praf sau se poate pune glazura de caramel.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii