Ingrediente
100 gr unt, la temperatura camerei, 100 gr zahar cu aroma de vanilie, 3 oua, 140 gr iaurt, 200 gr faina, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, 100 gr ciocolata cu zmeura, topita, 40 gr sirop de caramel
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi iaurtul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.
Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza ciocolata topita, iar in cealalta sosul de caramel.Se toarna cele doua compozitii obtinute in forma pregatita, alternandu-le.Se da checul la copt 40-50 minute, pana cand la inseraraea unei scobitori in centru, acesta va iesi curata.
http://lauradfood2.blogspot.com/
flory avram (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Delicios si aratos!
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Arata grozav!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Ca de obicei...o reteta excelenta din toate punctele de vedere...