Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma dorita.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi iaurtul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.
Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza ciocolata topita, iar in cealalta sosul de caramel.Se toarna cele doua compozitii obtinute in forma pregatita, alternandu-le.Se da checul la copt 40-50 minute, pana cand la inseraraea unei scobitori in centru, acesta va iesi curata.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii