1. Intr-un vas amestecati zaharul si ouale intregi. Mixati 1 minut.
2. Adaugati laptele si uleiul. Amestecati putin compozitia.
3. Adaugati faina, praful de copt, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Mixati din nou compozitia 2 minute.
4. Impartiti compozitia in 5/ 6 parti, in functie de cate culori aveti. Compozitia nu trebuie impartita in mod egal intrucat pentru culoarea de la baza avem nevoie de mai multa, iar pentru cea de deasupra avem nevoie de ceva mai putina.
5. Adaugati colorantul alimentar - culoarea de la baza va fi cea albastra, urmeaza verde, galben, portocaliu si rosu.
6. Tapetati o forma de chec/ tort. Turnati aluatul albastru. In mijlocul sau turnati aluatul verde. Repetati procedura si cu restul culorilor pana cand obtineti cercuri concentrice.
7. Introduceti tava in cuptor pret de aproximativ 30-35 min. Dupa ce v-ati asigurat ca este gata, lasati la racit.
Pofta buna!
Sugestii de servire: puteti presara deasupra zahar pudra sau sa inveliti totul in martipan gri :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii