autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

CHEC DE CACAO

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
3 oua, 500g zahar, 50g cacao, 1 pachet de unt(200g), 1 plic praf de copt, 1 1/2 pahar de lapte(paharul sa fie de 250ml), 1 1/2 pahar faina(acelas pahar ca la lapte), 1 plic zahar vanilat, un praf de sare, coja rasa de li 1 portocala, esenta de rom dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas pe foc se amesteca zaharu,cocao si laptele,lasandu-le sa sea 2-3 clocote.Se da la o parte si se adauga untul taiat bucatele,sarea,vanilia,coaja de portocale si esenta de rom,se amesteca bine pana se topeste untul.Se lasa la racit 10 minute si apoi se adauga galbenusurile,amestecand bine dupa fiecare,praful de copt,iar la urma se adauga faina alternand cu albusurile batute spuma tare.Compozitia se toarna in 2 tavi de chec unse si tapetate cu faina.Se baga in cuptorul incins,si se coace timp de 30-40 de minute.Se incearca cu o scobitoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC DE CACAO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
CHEC CU CACAO, MERE SI SCORTISOARA

CHEC CU CACAO, MERE SI SCORTISOARA

1.Se separa ouale 2.Galbenusurile se amesteca, cu zaharul 3.Peste aceasta compozitie se adauga

69 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Chec cu cacao si nuci

Chec cu cacao si nuci

Intr-un bol, punem albusurile si praful de sare. Mixam pana obtinem un amestec spumos. Peste albusuri

1 vot    0 comentarii
60h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Felicitari pentru checul tau. Dar ce zici si de checul meu?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 500g zahar
  • 50g cacao
  • 1 pachet de unt(200g)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 1/2 pahar de lapte(paharul sa fie de 250ml)
  • 1 1/2 pahar faina(acelas pahar ca la lapte)
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • coja rasa de li 1 portocala
  • esenta de rom dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

Felicitari pentru checul tau. Dar ce zici si de checul meu?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu prune cu aluat de foitaj