Se fierb cartofii, se curata, se paseaza. Se adauga 1 ou, 3 albusuri, 100 gr. cascaval, piper si sare. Se amesteca bine.
Se curata si se taie ciupercile, se inabusa in putin unt , se adauga orezul si apa (proportie 1:3), sare si piper. Se fierbe, apoi cind e gata se adauga o lingura de patrunjel tocat.
Intr-o tava de chec se asaza compozitia de cartofi si cea de orez in straturi, ultimul si primul strat fiind din cartofi. Se unge cu galbenusurile batute, se presara cu cascavalul ramas. Se lasa 20 de minute la cald, apoi se coace in cuptor pina se rumeneste.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii