autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Chec de dovlecei

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
1,5 kg dovlecei mici,6 oua,1-2 catei de usturoi, smantana,80g unt,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja,se dau pe razatoarea mare,se presara cu putina sare si se lasa la scurs o ora.Intre timp se taie patrunjelul marunt,se amesteca cu smantana,galbenusurile,sare si piper.

Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitia de mai sus.

Se preseaza dovleceii rasi,sa se scurga bine de zeama,se calesc in unt,se pune usturoiul pisat si se lasa la racit;se amesteca cu compozitia de oua.

Se pune amestecul intr-o tava de chec sau cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Se da la cuptor 30-35 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Hrisca cu lapte

Hrisca cu lapte

Patria acestei plante sunt padurile din Himalaia. In prezent din boabele de hrisca se pregatesc multe

10 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene
Cartofi dulci iuti

Cartofi dulci iuti

1. Incalzeste o tava tip gratar la flacara puternica. 2. Pune feliile de cartofi intr-un vas, adauga

9 voturi    5 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Ciorba de fasole uscata cu tarhon