autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Chec de dovlecei

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
1,5 kg dovlecei mici,6 oua,1-2 catei de usturoi, smantana,80g unt,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja,se dau pe razatoarea mare,se presara cu putina sare si se lasa la scurs o ora.Intre timp se taie patrunjelul marunt,se amesteca cu smantana,galbenusurile,sare si piper.

Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitia de mai sus.

Se preseaza dovleceii rasi,sa se scurga bine de zeama,se calesc in unt,se pune usturoiul pisat si se lasa la racit;se amesteca cu compozitia de oua.

Se pune amestecul intr-o tava de chec sau cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Se da la cuptor 30-35 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Paste cu sos iute

Paste cu sos iute

- Fierbem pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, le strecuram, clatim la jet de apa rece. -

10 voturi    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Ciorba cruda

Ciorba cruda

Este foarte sanatoasa pentru detoxifiere sau regim si foarte gustoasa. Se curata legumele si se

26 voturi    11 comentarii
15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Salata de linte cu rosii sotate