Se bat spuma untul cu zaharul si coaja de lamaie,treptat se adauga galbenusele.Albusele se bat spuma separat.Se adauga jumate din cantitatea de faina si jumate din albuse,se bate bine,apoi se adauga restul,se taie 3 mere cubulete mici si se adauga la blat,esenta,colorant alimentar(la copii le place,poate fi orice culoare,eu am pus galben-portocaliu)si drojdia.Se unge o forma rotunda cu unt,apoi cu faina,se toarna blatul.Peste se pun celelalte mere felii,zahar,scortisoara.Se da la copt cca.45 min.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii