Reteta postata pe: 21 martie 2013
Ingrediente
1 cana zahar, 1/2 cana ulei, 1 cana apa, 2 cani faina, 1 lingura zahar vanilat, 1 praf de copt, 2 linguri cacao neagra, 2 linguri dulceata de caise, 3 linguri migdale macinate sau nuca de cocos.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Punem intr-un castron apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si faina. Mixam apoi pana obtinem o compozitie omogena. Impartim compozitia in 2. In una din ele punem cacaoa si dulceata de caise si omogenizam. In cealalta parte incorporam nuca de cocos.
Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina punem cele 2 compozitii, alternandu-le.Dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45-50 de minute.Se face proba cu scobitoare.Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza dupa dorinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Într-un castron se adauga toate ingredientele, zahărul, uleiul, apa, făina, praful copt,
2 voturi
0 comentarii
50h
- intr-un vas se pun toate ingredientele si se amesteca, cu exceptie faina si praful de copt care
11 voturi
5 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate